Vrienden van Ons Dorpshuis

Ons Dorpshuis is op zoek naar vrienden

Vrienden van Ons Dorpshuis

 

Dankzij de inzet van vrijwilligers en  de hulp van de gebruikersgroepen houden we Ons Dorpshuis draaiende. We zijn bezig met groot onderhoud en verbetering van het Dorpshuis. We hebben toezeggingen voor subsidies maar de hoogte van de toekenning is mede afhankelijk van onze eigen financiële inbreng.

 

Wordt Vriend van Ons Dorpshuis!

Als Vriend ondersteunt u ons met een kleine (of grotere) jaarlijkse bijdrage. Deze bijdrage gebruiken we om allerlei zichtbare extra’s te doen. Zo hebben we al een deel van onze stoelen kunnen stofferen. Vanuit de klanttevredenheidsenquete staat  er echter nog meer op ons (uw) wensenlijstje.

 

Draag uw steentje bij, wordt Vriend!

 

Als u het formulier hiernaast invult en verzendt sturen wij u een bevestiging.  Het liefst incasseren wij het toegezegde bedrag maar op verzoek sturen wij u ook graag een factuur.

 

 

 

Wilt u ook onze Vriend worden?

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen door OnsDorpshuis

Aanmeldformulier

ONS DORPSHUIS WILHELMINAOORD

Een moderne, goed verzorgde plek met een smaakvol interieur en inrichting. Perfect uitgerust met bars, geluidsinstallaties, keuken etc. En het belangrijkste: het personeel dat zich allemaal inzet om "Ons Dorpshuis" een gastvrije plek voor iedereen te laten zijn.

©Copyright 2015 by www.dutch-creators.com. All Rights Reserved.